Cosmetische acupunctuur bij PATCA Leeuwarden

Is het volgende herkenbaar? Je mist die stralende blik of die frisse oogopslag wanneer je in de spiegel kijkt. Je hebt al verschillende programma’s gezien op de televisie over fillers, botox en medische ingrepen, of hebt er al veel over gelezen. Maar je twijfelt… Deze oplossingen zijn een brug te ver. Maak dan kennis met onze cosmetische acupunctuur kuur. Voorafgaand aan de kuur houden we een intake om kennis te maken met jou en je huid en stemmen we de data voor de kuur af.

Wat doet Cosmetische Acupunctuur precies:

Cosmetische acupunctuur is een intensieve anti-rimpelbehandeling waar geen mes maar naaldjes aan te pas komen. Je bereikt het effect van een facelift. De methode wordt dan ook wel “acupunctuur facelift” of  gezichtsverjonging acupunctuur” genoemd. Maar het is meer dan dat. Acupunctuur facelift is een techniek die van binnenuit revitaliseert en verjongt en onderliggende onevenwichtigheden in de persoon corrigeert.

ogen

Natuurlijke aanmaak collageen
De behandeling is gebaseerd op de beginselen van de Aziatische geneeskunde en bestaat uit het inbrengen van naaldjes langs energie meridianen in bepaalde gebieden van het lichaam. Voor het manipuleren van het energieverkeer in het lichaam worden specifieke punten gekozen, afhankelijk van de individuele kenmerken van de persoon. Daarnaast wordt een groot aantal haardunne naaldjes (intradermale naaldjes) rechtstreeks in de rimpels aangebracht. Deze intradermale naaldjes stimuleren de collageen productie precies waar het nodig is. Hierdoor worden de rimpels opgevuld.

huid

Haarfijne naaldjes
Bij cosmetische acupunctuur worden meer naalden gebruikt dan bij een reguliere acupunctuurbehandeling. Er worden ook een groot aantal haarfijne naaldjes aangebracht in de rimpels en andere probleemgebieden. Deze intrafermale naaldjes zijn belangrijk voor het lokaal stimuleren van de collageenproductie waardoor de rimpels worden opgevuld. Het is een raar idee, zoveel naalden in je gezicht maar omdat de naalden erg dun zijn voel je het nauwelijks en is het zeker minder pijnlijk -en gezonder- dan botoxnaalden.

Huid regeneratie

Holistische benadering voor je kraaienpootjes
Het gezicht staat niet op zich. Daarom neemt de behandelaar ook lichte aanverwante klachten mee. Het voordeel van de holistische benadering is dat andere klachten ook kunnen worden opgelost. Als acupuncturist betrekt men ook de rest van het lichaam bij het proces omdat de filosofie aangehangen wordt dat je de gehele persoon moet behandelen. Bij cosmetische acupunctuur behandel je de rimpels op het voorhoofd, de ‘frons’groef bovenaan de neus, de kraaienpootjes bij de ogen, de rimpeltjes rond de lippen en de lijnen die van de neus langs de mond naar beneden lopen. Ook kunnen hangende gebieden een lift krijgen.

resultaat

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Botox dat alleen de spieren in het gezicht verlamt en dus een uitdrukkingsloos gezicht tot resultaat heeft, zorgt acupunctuur voor een juist levendiger gezicht. Het gezicht straalt energie uit.

Meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of lees de overige info op de website.

Een behandelplan voor cosmetische acupunctuur bestaat uit 10 sessies van ongeveer 2 uren en mag niet worden onderbroken.
Dit heeft te maken met de cyclus waarin huidcellen zich herstellen, wordt dit onderbroken dan wordt de behandeling deels teniet gedaan. Deelbehandelingen in overleg, echter zal het altijd uit 10 sessies bestaan.

De eerste drie weken komt u 2 x per week
Hierna komt u 1 x per week

maak afspraak

Ook na en tijdens het behandeltraject kan je de verzorging van je huid optimaliseren. In de webshop vindt je allemaal natuurzuivere producten voor een optimale verzorging van je huid. Zoals gezichtsmaskers, dag- en nachtcrème en beschermende producten.

webshop

U kunt meerdere keuzes aanvinken